Comfortkamer zeezicht(1).jpg

Nieuws Met betrekking tot nieuwe overheidsmaatregelen

Het hotel en de faciliteiten blijven open! Vanwege de nieuwe overheidsmaatregelen hebben we een speciaal informatieblok gemaakt met vragen en antwoorden.

Bekijk de informatiepagina
Het Hoge Duin - Buitenkant(1).jpg

Welkom aan het strand Genieten aan zee

Welkom op een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust. Bij een verblijf in ons hotel aan het strand van Wijk aan Zee geniet u het hele jaar door van de ruime kamers, het restaurant met zeezicht en ontspannende strandwandelingen.

We verwelkomen u graag snel bij Strandhotel Het Hoge Duin.

Strand(7).jpg

Een veilig verblijf Met onze maatregelen

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in ons hotel met veiligheids- en hygiënemaatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Heeft u vragen over onze maatregelen? Neem contact met ons op: info@hethogeduin.nl of 0251 374 202.

Bekijk de hygiƫnemaatregelen

Het strand van Wijk aan Zee Uw nieuwe favoriete plek

Jong en oud geniet het hele jaar door op het brede strand van Wijk aan Zee. Het strand maakt uw vakantie compleet. Of u nu komt om te zonnen, te wandelen of een andere sportieve activiteit onderneemt.

Ontdek de omgeving
Het Hoge Duin - Restaurant(6).jpg

Restaurant met zeezicht Voor ontbijt, lunch en diner

Ons hotel beschikt over een eigen restaurant waar u welkom bent voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of een heerlijk 2- of 3-gangenmenu. Met mooi weer is een plekje op ons ruime terras een echte aanrader.

Ontdek het restaurant
Panoramazaal(7).jpg

Zakelijk aanbod Voor u op maat gemaakt

Uw zakelijke bijeenkomst bij Het Hoge Duin is inspirerend, ontspannend en verfrissend. Wij beschikken over twee moderne vergaderzalen, voorzien van onder meer een beamer en  projectiescherm.

We stellen graag een arrangement op maat voor u samen.

De zakelijke mogelijkheden