Strandhotel_het_Hoge_Duin03.jpg

Strandhotel Het Hoge Duin Wordt vernieuwd en uitgebreid

Om onze gasten niet alleen nu maar ook in de toekomst een heerlijk verblijf aan zee te garanderen, starten wij dit jaar met een grootschalige verbouwing. Daarom sluit ons hotel op 3 oktober 2022 tijdelijk haar deuren. Wij verwachten 1 juli 2023 het vernieuwde hotel te heropenen.

Lees hier verder
Het Hoge Duin - Buitenkant(1).jpg

Welkom aan het strand Genieten aan zee

Welkom op een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust. Bij een verblijf in ons hotel aan het strand van Wijk aan Zee geniet u het hele jaar door van de ruime kamers, het restaurant met zeezicht en ontspannende strandwandelingen.

Als hotelgast bent u ook welkom op ons heerlijke terras met prachtig uitzicht.

Het Hoge Duin - Restaurant(3).jpg

Culinair Arrangement Heerlijk genieten aan zee

Met ons culinaire arrangement kunt u genieten van een ontspannen overnachting, maar bovenal van een heerlijk 3-gangen menu in ons restaurant met uitzicht op zee.

Bekijk het arrangement
Het Hoge Duin - Restaurant(1).jpg

Restaurant met zeezicht Voor ontbijt, lunch en diner

Ons hotel beschikt over een eigen restaurant waar u welkom bent voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of een heerlijk 2- of 3-gangenmenu. Met mooi weer is een plekje op ons ruime terras een echte aanrader.

Ontdek het restaurant
Panoramazaal(7).jpg

Zakelijk aanbod Voor u op maat gemaakt

Uw zakelijke bijeenkomst bij Het Hoge Duin is inspirerend, ontspannend en verfrissend. Wij beschikken over twee moderne vergaderzalen, voorzien van onder meer een beamer en  projectiescherm.

We stellen graag een arrangement op maat voor u samen.

De zakelijke mogelijkheden
Economy kamer(3).jpg

Onze annuleringsvoorwaarden Onbezorgd boeken bij Het Hoge Duin

Standaardtarief: Tot 3 dagen voor uw aankomstdag kunt u de reservering gratis omboeken of annuleren. Betaling uiterlijk 1 maand vóór aankomst.

Non-refundable: Uw reservering kan niet meer omgeboekt of geannuleerd worden.

Het strand van Wijk aan Zee Uw nieuwe favoriete plek

Jong en oud geniet het hele jaar door op het brede strand van Wijk aan Zee. Het strand maakt uw vakantie compleet. Of u nu komt om te zonnen, te wandelen of een andere sportieve activiteit onderneemt.

Ontdek de omgeving