De verbouwing van Strandhotel Het Hoge duin is in volle gang! 

Rith Groot is zeer enthousiast over de plannen en kijkt ernaar uit om gasten te verwelkomen in het vernieuwde hotel. In een recent interview deelde Rith Groot meer informatie over de renovatie en de toekomstplannen voor het hotel. Bekijk het interview hieronder voor meer details over de veranderingen en wat gasten kunnen verwachten bij hun volgende bezoek aan Strandhotel Het Hoge Duin.

Herfst Strand Egmond aan Zee

Verblijf aan de Noordzee Kom naar Egmond aan Zee

Strandhotel Het Hoge Duin is tijdelijk gesloten wegens een grootschalige verbouwing.  Maar u kunt toch een heerlijk verblijf aan de kust boeken. Zo'n 21 km noordelijker ligt de gezellige kustplaats Egmond aan Zee. U kunt kiezen uit diverse comfortabele hotels en appartementen. Bekijk al onze hotels en vakantieappartementen op de website van Hotel in Egmond.

Bekijk de hotels en appartementen
Het Hoge Duin - Uitzicht(1).jpg

Wij zijn aan het verbouwen Tot medio augustus 2023

Strandhotel Het Hoge Duin in Wijk aan Zee is al jarenlang, sinds 1959, een geliefde bestemming voor liefhebbers van zee, strand en weidse uitzichten. Om onze gasten niet alleen nu maar ook in de toekomst een heerlijk verblijf aan zee te garanderen zijn wij bezig met een grootschalige verbouwing.

Wij verwachten medio augustus 2023 het hotel te heropenen, en zowel trouwe als nieuwe gasten te mogen verrassen met het geheel vernieuwde en uitgebreide Strandhotel Het Hoge Duin.

Strandhotel_het_Hoge_Duin02.jpg

Uitbreiding en upgrade

Het uitzicht en de prachtige unieke ligging van Strandhotel Het Hoge Duin is al fantastisch, daar gaan wij niets aan wijzigen.  Wat we wel gaan aanpakken:

  • De capaciteit wordt uitgebreid. Op dit moment beschikt het hotel over 66 kamers, dit worden er 118.
  • Een aantal kamers wordt aangepast naar rolstoeltoegankelijke kamers.
  • Het restaurant wordt vernieuwd.
  • Het hernieuwde hotel beschikt over wellness-voorzieningen met een sauna, Turks stoombad en infraroodcabine.
  • Er komt een fitnessruimte met loop- en fietsapparaten.
  • Daarnaast komen er drie vergaderzalen; Strandhotel het Hoge Duin = inspirerend vergaderen aan de kust.

Benieuwd naar de voortgang? Op deze pagina en via Facebook en Instagram delen we met regelmaat updates over de verbouwing.