Restaurant homepage.jpg

Benieuwd naar Strandhotel Het Hoge Duin? Wij openen bijna onze deuren

Het heeft even geduurd maar de vervolmaking van de grootscheepse vernieuwing en uitbreiding van ons hotel is bijna in zicht. Nog voor zomer 2024 opent Strandhotel Het Hoge Duin zijn deuren voor zowel trouwe als nieuwe gasten.
Geniet van een heerlijk verblijf in een van onze geheel vernieuwde kamers, de uitgebreide faciliteiten en uiteraard de unieke ligging van Strandhotel Het Hoge Duin.

Bedankt voor uw geduld en we zien ernaar uit u snel te mogen verwelkomen.

Enscape_2023-07-19-08-45-24.png

Faciliteiten

Bij Strandhotel Het Hoge Duin kunt u gebruikmaken van de volgende faciliteiten:

  • 6 zalen van 60 tot 300 m² voor vergaderen, feesten en partijen
  • Skybar en restaurant op de bovenste verdieping van het hotel met prachtig uitzicht op de Noordzee
  • Wellnessruimte met onder andere sauna, stoombad en infraroodcabine
  • Fitnessruimte met uitzicht op zee
Rondje Wijk aan Zee(1).jpg

Welkom in Wijk aan Zee Ontdek de prachtige omgeving

Jong en oud geniet het hele jaar door op het brede strand van Wijk aan Zee. Het strand maakt uw vakantie compleet. Of u nu komt om te zonnen, te wandelen of een andere sportieve activiteit onderneemt.
Naast zee en strand is er nog veel meer te beleven. Vanuit ons hotel kunt u gemakkelijk alle kanten op. Kiest u voor een wandeling of fietstocht door de duinen, een rondleiding langs oorlogsbunkers of toch voor een dagje winkelen in Haarlem?

Verbouwingen in volle gang!

Bouwbedrijf Tervoort uit Egmond aan den Hoef werkt met man en macht aan een prachtig nieuw gerenoveerd hotel. Het schiet al behoorlijk op, en we hopen u zo snel mogelijk weer te mogen ontvangen.

Tipje van de sluier

We zijn alweer een tijdje bezig met de metamorfose van Strandhotel Het Hoge Duin. We verklappen niets maar ... neem van ons aan dat het mooi wordt! Hierbij een kijkje bij de verbouwing.

Herfst Strand Egmond aan Zee

Verblijf aan de Noordzee Kom naar Egmond aan Zee

Strandhotel Het Hoge Duin is tijdelijk gesloten wegens een grootschalige verbouwing.  Maar u kunt toch een heerlijk verblijf aan de kust boeken. Zo'n 21 km noordelijker ligt de gezellige kustplaats Egmond aan Zee. U kunt kiezen uit diverse comfortabele hotels en appartementen. Bekijk al onze hotels en vakantieappartementen op de website van Hotel in Egmond.

Bekijk de hotels en appartementen