Het Hoge Duin - Buitenkant(1).jpg

Welkom aan het strand Genieten aan zee

Welkom op een van de mooiste plekjes aan de Nederlandse kust. Bij een verblijf in ons hotel aan het strand van Wijk aan Zee geniet u het hele jaar door van de ruime kamers, het restaurant met zeezicht en ontspannende strandwandelingen.

Als hotelgast bent u ook welkom op ons heerlijke terras met prachtig uitzicht.

Het Hoge Duin - Restaurant(3).jpg

Culinair Arrangement Heerlijk genieten aan zee

Met ons culinaire arrangement kunt u genieten van een ontspannen overnachting, maar bovenal van een heerlijk 3-gangen menu in ons restaurant met uitzicht op zee.

Bekijk het arrangement
Panoramazaal(7).jpg

Zakelijk aanbod Voor u op maat gemaakt

Uw zakelijke bijeenkomst bij Het Hoge Duin is inspirerend, ontspannend en verfrissend. Wij beschikken over twee moderne vergaderzalen, voorzien van onder meer een beamer en  projectiescherm.

We stellen graag een arrangement op maat voor u samen.

De zakelijke mogelijkheden
Het Hoge Duin - Ontbijt(4).jpg

Ontbijten bij Het Hoge Duin Begin de dag goed

U bent weer van harte welkom voor een uitgebreid ontbijt ons restaurant. Om de drukte te spreiden werken we voor het ontbijt met meerdere shifts. Tijdens het inchecken in ons hotel kunt u een shift reserveren.

U kunt bij uw reservering een ontbijt vooraf bijboeken voor € 12,50 per persoon. Reserveert u het ontbijt pas tijdens uw verblijf zijn de kosten € 15,00 p.p.

Het Hoge Duin - Restaurant(10).jpg

Diner aan zee Culinair genieten

Heeft u zin in een heerlijk diner met uitzicht op zee? Ons restaurant is weer geopend. Voor het diner werken wij met twee shifts: van 18.00 tot 19.45 uur en van 20.00 tot 21.45 uur. U kunt bij de receptie in ons hotel een tafeltje reserveren. Afhankelijk van het weer serveren wij het diner ook op ons terras. Profiteer ook direct van een korting indien u het 3-gangen-keuze menu vooraf al boekt. 

U kunt de dinerkaart bekijken via onderstaande button.

Ons restaurant is op zondag gesloten.

Bekijk de menukaart
Strand(7).jpg

Een veilig verblijf Met onze maatregelen

De gezondheid van onze medewerkers en gasten staat bij ons bovenaan. Daarom werken wij in ons hotel met veiligheids- en hygiënemaatregelen om uw verblijf zo fijn en veilig mogelijk te houden.

Heeft u vragen over onze maatregelen? Neem contact met ons op: info@hethogeduin.nl of 0251 374 202.

Economy kamer(3).jpg

Onze annuleringsvoorwaarden Onbezorgd boeken bij Het Hoge Duin

Standaardtarief: Tot 3 dagen voor uw aankomstdag kunt u de reservering gratis omboeken of annuleren. Betaling uiterlijk 1 maand vóór aankomst.

Non-refundable: Uw reservering kan niet meer omgeboekt of geannuleerd worden.

Het Hoge Duin - Restaurant(6).jpg

Restaurant met zeezicht Voor ontbijt, lunch en diner

Ons hotel beschikt over een eigen restaurant waar u welkom bent voor een uitgebreid ontbijtbuffet, lunch of een heerlijk 2- of 3-gangenmenu. Met mooi weer is een plekje op ons ruime terras een echte aanrader.

Ontdek het restaurant

Het strand van Wijk aan Zee Uw nieuwe favoriete plek

Jong en oud geniet het hele jaar door op het brede strand van Wijk aan Zee. Het strand maakt uw vakantie compleet. Of u nu komt om te zonnen, te wandelen of een andere sportieve activiteit onderneemt.

Ontdek de omgeving