HHD receptie.jpg

Vanaf wanneer kan ik reserveren?

Op dit moment kunt u een kamer reserveren nog vóór zomer 2024. Afhankelijk van de uiteindelijke heropening van het hotel wordt deze datum eventueel aangepast.

HHD_Binnenkomst02.png

Wanneer gaat het hotel open?

De ingrijpende renovatie van Strandhotel Het Hoge Duin bevindt zich in de afrondende fase. Wij verwachten nog vóór de zomer de deuren te kunnen openen.

HHD Kamer2 Landzicht.jpg

Hoe gaan de kamers er uitzien?

Onze interieurstylisten zetten op dit moment de stylingpuntjes op de i. Een voorlopige impressie van de kamers vindt u in het onderdeel ‘Kamers’.

HHD Kamer3.jpg

Komen er rolstoeltoegankelijke kamers?

Na de renovatie beschikt Strandhotel Het Hoge Duin over 2 rolstoelvriendelijke kamers.

Impressie entree Hoge Duin (1).jpg

Ik ben niet goed ter been. Hoe kom ik bij het hotel?

Strandhotel Het Hoge Duin bevindt zich bovenop een duintop. Bent u minder goed ter been of maakt u gebruik van een rolstoel dan is vervoer per auto noodzakelijk. In dit geval mag doorgereden worden naar de entree bovenaan het duin om u af te zetten en/of af te halen.

Drone_HogeDuin_verbouwing.jpg

Geld terug bij bouwvertraging? Als ik al gereserveerd heb, krijg ik dan mijn geld terug?

Mocht uw reservering door bouwvertraging niet door kunnen gaan dan nemen wij contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Is verplaatsen van uw verblijf geen optie dan retourneren wij het door u betaalde bedrag.

HogeDuinZaal03.png

Kan ik mijn familie- of bedrijfsfeest bij jullie organiseren?

Het hotel beschikt na de renovatie over diverse faciliteiten, een prachtig vernieuwd restaurant en 2 feestzalen. Dit maakt het in combinatie met de unieke ligging en adembenemende uitzichten perfect voor uw familie- of bedrijfsfeest.

HogeDuinZaal02.png

Vanaf wanneer kan ik mijn familiefeest bij jullie vieren?

Strandhotel Het Hoge Duin biedt diverse mogelijkheden om een succes te maken van uw familiefeest. Zoals de prachtige feestzalen en de mogelijkheid om exclusieve diners te organiseren met uitzicht op zee. Wij verwachten nog voor zomer 2024 uw familiefeest te kunnen faciliteren.

Zijn er ook vergaderruimten in het nieuwe hotel?

Strandhotel Het Hoge Duin biedt na de verbouwing 6 zalen waarvan 2 zalen bij uitstek geschikt zijn als feestzaal.

HHD skybar impressie01.png

Zakelijke evenementen Vanaf wanneer kunnen zakelijke evenementen plaatsvinden?

Nog voor zomer 2024 bent u bij ons welkom voor uw zakelijk event, vergadering, bijeenkomst, workshops of bedrijfsfeest.

Bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden na de verbouwing? Neem contact met ons op via www.hethogeduin.nlsales@hethogeduin.nl of 0251-374202.

Comfortkamer zeezicht(8).jpg

Is er een parkeerplaats?

Ja, het hotel beschikt over een parkeerplaats. U kunt uw auto hier tijdens uw verblijf gratis parkeren, op basis van beschikbaarheid.

Goed om te weten: in heel Wijk aan Zee geldt het hele jaar door gratis parkeren.

Huisdier.jpg

Kan ik straks mijn hond meenemen naar het hotel?

Ja, na de upgrade beschikt Strandhotel Het Hoge Duin over een aantal kamers waar honden welkom zijn. Om teleurstellingen m.b.t. beschikbaarheid te voorkomen, dient u bij telefonisch reserveren uw hond aan te melden bij het hotel. Bij online reserveren kunt u uw hond toevoegen aan uw reisgezelschap.