Restaurant & Panoramazaal

Ook het restaurant van Strandhotel Het Hoge Duin heeft een metamorfose ondergaan. In de sfeervolle omgeving bevinden zich diverse tafels en hoekjes zodat elk gezelschap een plekje kan vinden. De aansluitende Panoramazaal met het Panorama terras biedt een fenomenaal uitzicht op zee en kan gereserveerd worden voor exclusieve feesten en bijeenkomsten.

Onze hotelgasten kunnen plaatsnemen op het Panorama terras, genieten van een hapje en drankje én van een onbelemmerd uitzicht over de Noordzee. 

Het Hoge Duin - Ontbijt(2).jpg

Ontbijt, lunch en borrelen

Onze hotelgasten zijn welkom in het restaurant voor een heerlijk uitgebreid ontbijt, lunch en borrelen.

U begint de dag goed met een heerlijk en uitgebreid ontbijt, dit wordt aangeboden in buffetvorm. Het ontbijt is op alle dagen van uw verblijf bij de prijs inbegrepen.

Openingstijden ontbijtbuffet:

  • maandag tot en met vrijdag: 06:00-10:30 uur
  • zaterdag en zondag: 07:30-10:30 uur

Zeelucht maakt hongerig.strijk neer op een terras of in het restaurant voor een heerlijke lunch of voor een lekker drankje en hapje. Er is een kaart voor lunch en een borrelkaart met snacks.

HHD restaurant impressie02.jpg

Dineren

Niet alleen de fraaie vormgeving maar ook de heerlijke buffetgerechten maken dineren bij het restaurant tot een heerlijk uitje.

In verband met de beschikbaarheid verdient het de voorkeur dat onze hotelgasten het dinerbuffet in het restaurant vooraf reserveren. Indien u voor aankomst reserveert, profiteert u bovendien als hotelgast van een korting!

Verblijft u niet bij ons? U bent van harte welkom om bij ons te dineren, u dient echter van te voren te reserveren.

Openingstijden dinerbuffet
Het restaurant is geopend voor het dinerbuffet tussen 18.00 en 21.00 uur.