Het Hoge Duin - Ontbijt(2).jpg

Ontbijt Een goed begin van de dag

Wij serveren elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet met onder meer verse broodjes, zoet en hartig beleg, vers fruit, koffie, thee, zuiveldranken en (fruit)sappen. U kunt bij uw reservering een ontbijt vooraf bijboeken voor € 12,50 per persoon. Reserveert u het ontbijt pas tijdens uw verblijf zijn de kosten € 15,00 p.p.

Het Hoge Duin - Restaurant(4).jpg

Dineren Met zeezicht

Onze koks werken met verse ingrediënten en goede producten om van uw diner een heerlijke beleving te maken. U kunt zelf uw eigen 2- of 3-gangendiner samenstellen.

Ons restaurant met uitzicht op zee blijft exclusief voor hotelgasten geopend. 

Ons restaurant is dagelijks geopend en is open voor lunch zo lang andere restaurants gesloten moeten blijven. Na de heropening van deze restaurants vervalt onze lunch en is ons restaurant op zondag gesloten.

Bekijk de menukaart
Zonsondergang(5).jpg

Lunchpakket en borrelbox Geniet onderweg of op het strand

Gaat u een dagje op pad? We verzorgen graag een lunchpakket. Heeft u zin om lekker te borrelen op uw eigen balkon of op het strand? Dan is onze goedgevulde borrelbox to go echt iets voor u. Met lekkere hapjes en drankjes geniet u van een ontspannen middag of avond, waar u maar wilt.

Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Het Hoge Duin - Terras(1).jpg

Zonnig terras Ontspannen en genieten

Op ons heerlijk ruime terras met prachtig uitzicht over zee kunt u ook genieten van een kopje koffie of een drankje. Dankzij de geweldige locatie van ons hotel, heeft u vanaf het terras een fantastisch uitzicht over het strand en de zee.

Ons terras is bij goede weersomstandigheden geopend.