Panoramazaal(5).jpg

Zakelijke bijeenkomst Inspirerend en succesvol

Uw zakelijke bijeenkomst bij Het Hoge Duin is inspirerend, ontspannend en verfrissend. Wij beschikken over twee moderne vergaderzalen, voorzien van onder meer een beamer en  projectiescherm.

Op aanvraag bieden wij in samenwerking met een erkend evenementenbureau actieve vergaderprogramma's inclusief teambuilding en sportieve activiteiten aan.

Panoramazaal(1).jpg

Onze zalen Met uitzicht op zee

Wij beschikken over twee moderne vergaderzalen met goede wifi. De zalen zijn voorzien van een beamer, projectiescherm en flipover. Het is mogelijk om een laptop en andere audiovisuele middelen bij ons te huren.

Tijdens uw vergadering staat er onbeperkt koffie en thee met koekjes, ijswater, mints, energybites en vers fruit voor u klaar.

Meeuwenzaal(1).jpg

De Meeuwenzaal

De Meeuwenzaal is een mooie zakelijke zaal met warme kleuren. De zaal heeft een grootte van ongeveer 55 m² en beschikt over een airconditioning en sfeerhaarden. In verschillende opstellingen kunt u hier in alle rust vergaderen met een groep tot 18 personen. De Meeuwenzaal heeft uitzicht over de duinen en de zee.

De Panoramazaal

De Panoramazaal is met een oppervlakte van ongeveer 300 m² onze grootste zaal. De zaal heeft een terras rondom, waar u uitkijkt over de Noordzee en het brede strand van Wijk aan Zee. De Panoramazaal is uitermate geschikt voor trainingen en bijeenkomsten met grotere groepen.

U heeft in deze zaal alle ruimte en privacy. In deze zaal kunt u in diverse opstellingen vergaderen met 25 tot 80 personen. 

Panoramazaal(4).jpg

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder

Bent u benieuwd naar al onze zakelijke mogelijkheden of heeft u andere vragen? Neem contact met ons op via sales@hethogeduin.nl of 0251 374 202.

U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Aan de hand van uw wensen stellen wij graag een arrangement op maat voor u samen. 

Offerte aanvragen