Hond(2).jpg

Neem uw hond mee Naar Strandhotel Het Hoge Duin

In een aantal van onze kamers zijn honden toegestaan (maximaal 2 honden per kamer). We raden u aan om deze kamers tijdig aan te vragen. De toeslag voor een hond bedraag € 15,00 per nacht.

Wilt u meer informatie? Stuur een e-mail naar info@hethogeduin.nl

Grote kamer zeezicht(9).jpg

Honden op het strand Van Wijk aan Zee

In de zomerperiode, van 1 mei tot 1 oktober tussen 09.00 en 19.00 uur, zijn honden helaas niet welkom op het strand van Wijk aan Zee. Buiten deze periode zijn honden, zowel loslopend als aangelijnd, gelukkig wel welkom op het strand van Wijk aan Zee. 

Vooral in de herfst en winter is het dus een echte aanrader om met uw hond naar Strandhotel Het Hoge Duin te komen!

Iets verder bij ons hotel vandaan is wel een strand waar honden het hele jaar los mogen lopen. Hieronder vindt u daar alle informatie over.

Hond(1).jpg

Het hele jaar door met uw hond op het strand? Wij vertellen u waar dat kan

Tussen het Noordzeekanaal en het zuiden van het strand van Wijk aan Zee, ligt een breed strand waar honden het hele jaar los mogen. Dit geldt vanaf het zuidelijkste punt van het strand van Wijk aan Zee tot ongeveer honderd meter voor de eerste strandtent van de Noordpier in Velsen-Noord.

Vanaf ons hotel is het 2 kilometer naar deze plek. U komt op dit stuk strand door vanuit Wijk aan Zee de bordjes ‘Strand Noordpier’ te volgen. U komt dan op de Reyndersweg in Velsen-Noord. Parkeer ter hoogte van de tweede strandopgang bij bunker Het Bolwerk (Reyndersweg 201, Velsen-Noord). Achter de bunker leidt het Kitesurfpad u naar het strand.

Route in Google Maps