Comfortkamer zeezicht(5).jpg

Blijft het hotel open?

Ja, Strandhotel Het Hoge Duin blijft open. Al onze faciliteiten kunnen open blijven. Dankzij de ruime opzet van onze faciliteiten kunt u hier voldoende afstand houden van andere gasten. 

De gezondheid van onze gasten en medewerkers staat voorop en daarom werken wij met strikte veiligheids- en hygiënemaatregelen. Wij vragen u tijdens uw verblijf voldoende afstand te bewaren tot andere gasten en onze medewerkers.

Het Hoge Duin - Ontbijt(7).jpg

Kan ik tijdens mijn verblijf ontbijten?

Ja, het ontbijtbuffet blijft open. U kunt bij het inchecken een ontbijttijd reserveren.

Het Hoge Duin - Restaurant(11).jpg

Kan ik tijdens mijn verblijf in het restaurant dineren?

Ja dat is mogelijk. In tegenstelling tot de andere restaurants en cafés blijft ons restaurant open voor hotelgasten. Bij het diner werken wij met tijdsloten, die bij check-in persoonlijk met u besproken worden. 

U kunt eenvoudig een diner toevoegen wanneer u online reserveert of u reserveert ons culinair arrangement. Heeft u al een reservering en wilt u een extra diner bijboeken? Dit kan via info@hethogeduin.nl of 0251 374202.

Het Hoge Duin - Restaurant(14).jpg

Kan ik lunchen tijdens mijn verblijf?

Ja, het restaurant blijft open voor hotelgasten. U bent hier van harte welkom voor de lunch tussen 12.30 en 16.00 uur. Het is ook mogelijk om een ​​lunchpakket te bestellen.

Het Hoge Duin - Restaurant(8).jpg

Is de hotelbar open?

Ja, onze bar is open voor hotelgasten die drankjes willen afhalen en meenemen.

Het Hoge Duin - Restaurant(8).jpg

Wordt er na 20.00 uur nog alcohol geschonken?

Nee, in het hele hotel wordt 's avonds na 20.00 uur geen alcohol geschonken en/of verkocht. Het restaurant blijft na 20.00 uur wel geopend. U kunt dan ontspannen genieten van ons ruime assortiment aan alcoholvrije dranken.

Het Hoge Duin - Sauna(2).JPG

Is de sauna open?

Ja, de sauna dient gereserveerd te worden op basis van beschikbaarheid. Ook hier moet u van tevoren een tijdslot reserveren.

Het Hoge Duin - Fietsverhuur(1).jpg

Kan ik fietsen huren?

Ja, het hotel biedt nieuwe fietsen met 7 versnellingen. De huurprijs is € 12,50 per fiets per dag. We raden aan om van tevoren te reserveren.

Het Hoge Duin - Detail(2).jpg

Heeft u nog vragen?

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@hethogeduin.nl of 0251 374 202.